Pages

Friday, August 2, 2013

Takziah: Ibu Arja Lee Meninggal Dunia

1-565x423Takziah diucapkan kepada seluruh keluarga pelakon yang kian meningkat naik, Arja Lee  yang kehilangan ibunya,

Salmah Aziz, 60, awal pagi tadi.

Berita pemergian Allahyarhamah disahkan sendiri oleh Arja Lee menerusi akaun laman sosial Twitter miliknya.

Screenshot_2013-08-02-06-33-54

“Assalamualaikum. Ibu saya baru sahaja pulang ke rahmatullah jam 4 pagi tadi. Tuhanku Kau lebih menyayanginya berbanding kami….”

Sebelum ini media hiburan tempatan melaporkan ibu Arja Lee berada dalam situasi kritikal akibat kanser lelangit di Hospital Selayang sejak lebih tiga minggu lalu.

Memetik laporan mStar, Arja Lee atau nama sebenarnya Azharudin Ramli, 30, berkata, dia dan adik beradiknya yang lain bagiamanapun sudah bersedia dengan sebarang kemungkinan yang akan berlaku terhadap ibunya.

“Siapa yang ingin kehilangan ibu tetapi kami adik beradik sudah bersedia dengan sebarang kemungkinan kerana ibu sudah bertahan selama 13 tahun menentang penyakit berkenaan.

Kondisinya kali ini paling teruk,” memetik katanya menerusi laporan mStar Online.

Arja berkata, ibunya yang ditempatkan di Palliative Care Unit (PCU) hospital berkenaan dilihat berada dalam keadaan tenat sejak lebih tiga minggu lalu.

Ibunya dikatakan tidak boleh bangun dari katil selain tidak berupaya menelan makanan seperti biasa selain sel kanser yang telah merebak ke bahagian lain.

Bagaimanpun, Arja serta keluarga harus tabah menghadapi segala ujian dari Allah SWT terutama di bulan Ramadan yang penuh kemuliaan ini.

Di hari Jumaat terakhir pada bulan Ramadan ini, sama-sama kita mendoakan semoga roh Allahyarhamah dicucuri rahmat.

Sumber

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...