Pages

Friday, May 10, 2013

Gara-gara kasut tumit tinggi Kardashian

hi_03.1 (1)KIM KARDASHIAN sebelum ini mengakui hamil bukan suatu perkara yang mudah buat dirinya. Bintang realiti TV itu kini sedang hamil anak sulung hasil perkongsian cinta dengan kekasihnya,
penyanyi Kanye West. Ternyata kehamilan adalah sesuatu yang sukar buat Kim, khususnya kerana dia agak obses dengan kasut tumit tinggi.

Biarpun usia kandungannya itu kini sudah mencecah tujuh bulan, Kim, 32, tetap ingin kelihatan seperti tidak hamil menerusi pakaian ketat yang digayakan lengkap dengan kasut tumit tingginya.

Baru-baru ini, Kim berada di sekitar Los Angeles dengan menyarung kasut tumit tinggi daripada jenama Givenchy yang baru dibelinya.

Mahu tahu apakah yang terjadi kepada kakinya itu? Kim sendiri mendedahkan jawapannya menerusi Instagram miliknya.

Memuat naikkan gambar kakinya yang bengkak gara-gara menyarungkan kasut tumit tinggi tersebut, dia menulis dalam Twitternya yang berbunyi: "Kaki bengkak atau tatu baharu Givenchy?"

Kim sebelum ini menyelar kritikan media terhadap gaya pemakaiannya ketika hamil. Ujarnya kepada Extra TV: "(Kritikan) itu agak melampau. Saya gemarkan fesyen. Saya gemar membuat eksperimental dengan fesyen sebab itu saya cuba semua jenis baju rekaan terbaharu - tidak kiralah sama ada saya tengah mengandung atau tidak hamil. Fesyen adalah sesuatu yang menyeronokkan buat saya.

Sumber

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...