Pages

Tuesday, April 30, 2013

Maznah Zulkifli Punca Noniswara Tuntut Cerai?

Maznah Zulkifli Orang Ketiga dan Punca Noniswara Tuntut CeraiMaznah Zulkifli Orang Ketiga dan Punca Noniswara Tuntut Cerai?

Sebelum ini media pernah melaporkan punca Noniswara menuntut cerai (gagal) terhadap suaminya dikatakan berpunca dari seorang selebriti wanita. Hari ini, portal rotikaya telah menamakan selebriti tersebut sebagai Maznah Zulkifli.

Noniswara juga sebelum ini dilaporkan pernah bersemuka dengan selebriti tersebut. Menurut laman hiburan rotikaya, dikatakan Maznah Zulkifli dan suami Noniswara sering keluar bersama suatu ketika dahulu tetapi dalam diam di katakan personaliti TV ini mencuri hati lelaki tersebut.

Noniswara juga menceritakan kisah tentang artis ini  menerusi BH yang menjadi punca penceraian beliau dan suami.
“Siapa sangka kawan sendiri sanggup mengkhianati saya. Dia juga rakan artis. Saya mengenalinya dengan rapat malah dia pernah meminta saya mencarikan teman lelaki untuknya”
“Artis ini mula memberi perhatian kepada suami saya ketika saya sibuk di lokasi penggambaran. Dia meracuni fikiran suami dan memburukkan saya”
“Selepas berbincang dengan suami, beliau mengakui mencintai artis ini dan tidak mahu melepaskannya. Tidak guna saya menunggu lagi jika suami sendiri mengakui wajah saya serupa hantu,” jelas Noniswara

.Sumber

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...