Pages

Friday, February 17, 2012

Anak- anak bangga dengan Apek

DUA tahun lalu apabila pelawak terkenal Saiful Apek ditahan polis kerana disyaki mengambil dadah jenis ganja bersama tiga lelaki lain dan seorang wanita di sebuah kondominium di Bandar Sunway, ramai peminatnya terkejut.
Apek  telah disahkan opsitif dadah jenis ganja dan dia didakwa mengikut Seksyen 15(1)(a) Akta Dadah Berbahaya 1952 yang membawa hukuman penjara maksimum dua tahun atau denda RM5,000 jika sabit kesalahanAnak-anak saya berbangga saya adalah bapa mereka meskipun selepas apa yang berlaku. Alhamdulillah saya masih mendapat sokongan penuh daripada keluarga. Menjadi seorang bapa, kes ini benar-benar mematang saya.
Sumber : Harian metro
Miera Leyana Tekad Tinggalkan Shahrizal Kerana Curang
Pelakon Miera Leyana bertekad untuk memutuskan hubungan dengan kekasihnya Shahrizal Jaszle kerana tidak lagi mempercayai kata-kata lelaki tersebut yang telah mengaku curang di hadapan keluarga masing-masinghubungan mereka  yang baru berusia lima bulan secara rasmi berakhir pada pertengahan selepas dia beberapa kali memberi peluang kepada Shahrizal untuk berubah.


Hubungan cinta Miera dan Shahrizal bermula bila mereka sama-sama berlakon dalam filem Rentaz  
Shahrizal sering memujuknya agar untuk berbaik namun, dek kerana hati masih terluka, Miera tidak boleh menerimanya.
Sumber : mStar

Malek Noor Nikah Doktor Pakar 12 Mac 2012
Bekas juara bina badan Asia, Datuk Malek Noor  56 akan menamatkan zaman bujangnya dengan seorang doktor pakar majlis pernikahannya dengan ibu kepada lima orang anak itu akan diadakan secara sederhana di rumah keluarga perempuan di Kota Baharu, Kelantan pada 12 Mac depan.
Majlis resepsi perkahwinan pula akan diadakan sehari selepas itu di Hotel Renaissance, Kota Baharu.
 memilih tarikh 12 Mac 2012 sebagai detik terindah untuk bergelar suami kerana mahu mengimbas perjalanannya ke Tanah Suci, Mekah pada tarikh sama tahun lalu untuk mengerjakan umrah.
Semasa di Mekah, dia memohon doa pada Allah agar memberi hidayah  serta petunjuk termasuklah mengenai calon isteri.
Selepas pulang dari mengerjakan ibadah tersebut  perjalanan hidupnya menjadi semakin mudah hinggalah bertemu dengan wanita berkenaan.yang berjaya mengubah hatinya untuk bergelar suami
. Segala-galanya selepas Allah mempermudah doa-doanya
Sumber : mStar

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...